Inloggen          Aanmelden          Contact          Help

 

Drag & Drop

Drag & Drop
Om de website te beheren en te vullen met gegevens wordt binnen e-Captain gebruik gemaakt van een grid systeem. Dit grid systeem wordt ook gebruikt om de website responsive te maken. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe rij toevoegen met 4 kolommen. Deze kolommen komen op de computer dan naast elkaar te staan maar op een telefoon onder elkaar. Dit grid systeem werkt op basis van drag & drop. Je kunt een nieuwe widget toevoegen in de grid door deze te slepen naar de plek naar keuze. Ook kun je tijdens het bewerken makkelijker onderdelen verplaatsen door deze te slepen naar een andere plek.

contracten

Widgets
In plaats van een losse editor waarin je de volledige pagina op maakt kun je nu voor gedefinieerde widgets op je pagina plaatsen. De widget kun je dan door middel van drag & drop een plaats geven op je pagina. Een widget kan bijvoorbeeld een slideshow laten zien. In die widget geef je dan de eigenschappen op van die slideshow. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de laatste x nieuwsberichten. Deze kun je allemaal makkelijk ophalen via een widget. Deze widget wordt ook direct visueel op een mooie manier weergegeven op de website.

DISPI bv

DISPI sofware engineering bv is een communicatiebedrijf dat zich richt op de nieuwe software e-Captain en alle daarbij denkbare toepassingen. Eén principe houden we daarbij nadrukkelijk in ere: de software staat in dienst van de gebruiker.

Contact

DISPI bv

Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

tel. 073 614 14 40
ofni.[antispam].@dispi.com

Locatie