Inloggen          Aanmelden          Contact          Help

 

Optimized

Zoekmachine optimalisatie
Deze functionaliteit zorgt er voor dat uw website hoger komt de staan bij de verschillende zoekmachines. Want wie wilt nu niet hoog staan in de zoekresultaten van Google? In onze code hebben we vele optimalisaties doorgevoerd zodat e-captain websites automatisch al hoger scoren bij zoekmachines. Dit kan er voor zorgen dat meer mensen uw organisatie weten te bereiken via Google of een andere zoekmachine.

Afbeelding optimalisatie
Ook voor afbeeldingen die binnen e-captain worden geupload hebben we optimalisaties doorgevoerd. Door de optimalisaties worden afbeeldingen standaard veel kleiner in opslag zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Sommige afbeelding worden op deze manier zelfs 2/3 verkleind.

Ook kunnen verschillende groottes van afbeeldingen aangemaakt worden. Zo kun je afhankelijk van de breedte van je widget de meest optimale afbeelding selecteren. Op deze manier blijft je website altijd snel en kost dit je ook aanzienlijk minder dataverkeer.

cursusplanning

DISPI bv

DISPI sofware engineering bv is een communicatiebedrijf dat zich richt op de nieuwe software e-Captain en alle daarbij denkbare toepassingen. Eén principe houden we daarbij nadrukkelijk in ere: de software staat in dienst van de gebruiker.

Contact

DISPI bv

Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

tel. 073 614 14 40
ofni.[antispam].@dispi.com

Locatie